Glee cast look-a-likes

Hittade de på nån hemsida, men Lea Michelle och hennes look-a-like kom jag inte ihåg var jag sparade.
Enjoy♥

Sorry för den dåliga uppdateringren!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men väntar på att Ida ska göra sina inlägg så  vi får väl se när det blir.

Veckans bästa glee låt:


Om Sam Evans

Sam såg man först i andra säsongen i första avsnittet. Finn hörde han sjunga i duschen och frågade om han ville gå med i glee och i avsnittet "Duets" gjorde han det och blev också kär i Quinn. Han bor med han mamma pappa och sina två små syskon, och föräldrarna har ekonomiska problem. Sam ger inte upp så lätt och är dyslektiker. Han blir retad efter sin stora mun och Santana gjode en låt om honom som heter "Trouty Mouth" (= putläppar).
Den låten han sjöng i hans auditon var "Billionere".
Sam spelas av Chord Overstreet! ♥♥




Cory och Naya på Glaad galan

Bilden säger allt :) @ida_criss


Mike Chang

Michael "Mike'' Chang är en aktiv medlem i ''New Directions'' och fotbollslaget. Tillsammans med Matt Rutherford och Noah Puckerman gick han med i ''New Directions'' i episoden Preggers efter att ha vunnit sin första match med Kurts hjälp. Från och med andra säsongen dejtar Mike Tina Cohen-Chang. I säsong 2 har hans roll blivit större och han märker då att han inte bara kan dansa utan sjunga också!


BTS: On my way


Glee filmar ett nytt avsnitt som kommer vara tribut till Whitney! :O

Glee filmar nu ett tributavsnitt till Whitney Houston, som kommer att inkludera åtta sånger från den musikaliska ikonen, bekräftar källor exklusivt.

Olikt den förra tributen förra månaden (Amber Riley sjöng “I Will Always Love You” och producenterna lade in ett meddelande tillägnat Whitney), planerades detta avsnitt efter Houston’s död, och enligt en tillförlitlig källa kommer detta inte vara ett typiskt tributavsnitt.

“Det använder Whitney’s musik som ett sätt att säga adjö, ” avslöjar källan. “Ett sätt att respektfullt säga tack för hennes musik.”

Olikt showens Michael Jackson och Madonna avsnitt, kommer Whitneytributen att vara mera fokuserat på Glees seniorer som slutar skolan och har svårt att släppa taget.

Tidigare skrev själva Lea Michele på twitter: “Startar ett nytt avsnitt idag. En väldigt speciell tribut till en av världens mest fantastiska sångerskor. Väldigt exhalterad om denna.”

Källa: Glee.se




Mini Wabler!


Aaw, han är så söt!!

Om "Mash up" E08S01

Ken och Emma ska gifta sig och de kan inte komma på vilken låt de ska ha, så Emma ber Will att göra en Mash up av deras två favoritlåtar. Men när Ken ser Will och Emma öva på att dansa tillsammans så blir han avundsjuk och säger till de som är med i glee och i fotbollslaget att välja mellan glee och fotboll. Puck och Rachel börjar dejta för att Rachel vill göra Finn avundsjuk och Puck, som är jude, vill göra sin mamma stolt igenom att dejta en annan jude.
Alla utom Finn väljer glee före fotboll men i slutet så blir allt som vanligt och alla hamnar tillbaka i fotbollslaget igen och Rachel och Puck slutar dejta.
Låtar som var med i avsnittet: "Bust a move", "Thong Song", "Sweet Caroline" och "I could have danced all night long"

Om Noah Puckerman (Puck)

Puck är känd som skolans "badass" och nästan alla är rädd för honom. Han började i "New Directions" för att komma närmare Quinn p.g.a bebisen. När han var liten brydde sig inte hans pappa om han och det är därför Puck verkligen vill se till att Quinns bebis får det bra. Han spelar även (och är med i) fotboll och gitarr.

Om Throwdown E07S01

I sjunde avsnittet av Glee så blir Sue co-captain med Will för ''New Directions''. Sue vill vända medlemmarna mot varandra så hon delar upp gruppen och hon tar alla ''medelmåttiga'' och Will får Rachel, Quinn, Finn, Brittany och Puck. Men när Finn och Rachel får sjunga solo protesterar Quinn. Sue får sen Puck och Brittany att byta till ''Sues team''. Terri vägrar att erkänna att hon inte är gravid och när Will vill följa med på nästa OB tid så fejkar Kendra (Terris syster) ett ''ultraljud'' med sin doktor. Quinn får sedan också veta att hennes barn är en flicka och Will har underkänt alla cheerleaderna i Spanska. (Alla förutom Quinn, Brittany och Santana eftersom dom är med i ''New Directions'')

Om Arthur "Artie" Abrams

Artie är en central karaktär på Glee. Han är en junior på William McKinley High School, han är med i ''New Directions'' och även McKinley Titans fotbollslag. Artie är en stark och ambitiös ung man, även om han är i en rullstol, vägrar han att låta något komma i hans väg. I Dream On avsnittet är det visat att Artie drömmer om att bli en dansare och sedan-flickvän Tina Cohen-Chang insisterar på att hjälpa honom att uppnå detta. Sedan dess har Artie kommit att sträva efter att vara en chef, Will upptäcker denna passion efter att ha rekommenderats av Schuester att styra skolans produktion av West Side Story.

Under säsong 1 börjar han dejta Tina, men hon bryter upp med honom i början av säsong 2. Då ansluter sig Artie till fotbollslaget i hopp om att vinna Tina tillbaka. Senare börjar Artie dejta Brittany, men de bryter upp före slutet av säsong 2 och han har ingen nuvarande flickvän.


Om Santana Lopez!

Santana är latinamreikan. Hon är väldigt bitchig men kämpar även med hennes kärlek till Brittany. Hon är medlem i cheerios och i tredje säsongen blir hon "co-captain".
Det finns inte så mycket mer om henne att berätta så här får du nån låt. :)





BTS Chord Overstreet för Zooey Magazine


Underbart söta Darren Criss! ♥





Om Brittany Pierce

Brittany är med i ''Cheerios'' och ''New Direction'' hon är lite små korkad och ganska barnslig. Hon är skolans ''McKinley High Senior Student Body President'' och har ett förhållande med sin bästist Santana Lopez. Hennes idol är Britney Spears och hennes fullständiga namn är Brittany S. Pierce. I första säsongen kan man tro att hon vara med ''New Direction'' för att förstöra men hon vill inte det, och blev bra vän med många av dom opopulära medlemmarna i ''New Direction''. Britany sjöng ''Say A Little Prayer'' med Quinn och Santana som auditionlåt.



Ny header och rubrik!

Nu har jag fixat en tillfällig header.
Vi kanske ska göra en mer avancerad sen med den för vara så länge. Uppdatera om ni inte ser (f5).

Om "Vitamin D" E06S01

Will tycker att glee klubben har blivit mindre tävlingsinriktade när de fick reda på vilka de ska tävla mot så han gör en tävling "boys vs girls" där båda grupperna ska upträda med "mash-ups". Terri (Wills fru som har ljugit om att hon var gravid) övertalade Quinn att abortera babyn till hon så Will inte får reda på något. Will och Emma kommer närmare varandra så Terri rycker in och börjar jobba som sjuksköterska. Finn känner sig trött och stressad med allt som pågår så när han frågar skolans sjuksköterska (Terri) vad han ska göra, då ger Terri  honom så kallad "Vitamin D" som egentligen är en drog som gör att man blir jätte pigg och full av energi. För att vinna så ger Finn de andra killarna Vitamn D och när tjejerna fick reda på att de fuskade så gjorde tjejerna också det. Det slutar med att ingen vinner tävlingen och rektor Figgins får reda på allt.
Låtar som är med i avsnittet: "It's My Life/Confessions", Halo/Walking on Sunshine


Om Quinn Fabray!

Quinn är i början den mest populäraste tjejen på hela McKinley High School, och dessutom "head cheerleader" i skolans cheerios. Men när hon lämnade cheerios p.g.a att hon vad gravid så lämnade hon också platsen som den mest populära tjejen på hela skolan. När Quinn berättade att hon var gravid så sparkade hennes pappa ut henne, och det ledde till skilsmässa mellan föräldrarna till slut. Som person är Quinn nästan lite gåtfull, hon är på nåt sätt väldigt tyst av sig och ibland kan hon också vara lite självisk. Men hon kan ändå vara snäll och visa sig sårbar.


Vi följer dig på bloglovin!

Vi följer din blogg på bloglovin om du följer våran blogg, komentera bara. :)

Om Rhodes Not Taken E05S01

Efter att Rachel har slutat i  ''New Directions'' försöker Will få April Rhodes, en elev som han var kär i på högstadiet med en fantastisk röst, att gå med i ''New Directions'' och ta examen i dom tre ämnen hon hade kvar. Hon dricker väldigt mycket så hon måste bli nykter om hon vill det. Hon ersätter Rachel i ''New Directions'' men efter stående publik efter ett nummer förstår hon att hennes ''glans'' dagar är över. När April slutar kommer Rachel tillbaka för att Finn övertalade henne igenom att kyssa henne och ta med henne på bowling. Finn gjorde det för att han ville ha stipendium, för att försörja Quinn och hennes barn, fast han sa inte det till Rachel.



Om Kurt Hummel!

Kurt var en av dom fem första som gick med i ''New Directions''. Han är gay och i första säsongen är han kär i Finn men kom över det efter ett tag. (I andra säsongen är han kär i Blaine som vi ska berätta om senare) Han har en väldigt ljus och tjejig röst och är väldigt modemedveten. I början så ville han inte att hans pappa skulle veta att han var gay så han gick med i fotbollslaget som ''kicker''. Han bor tillsammans med sin pappa Burt, sin styvmamma Carole och sin styvbror Finn. Efter att ha blivit mobbad av Dave Karofsky så byter han, i säsong två, till Dalton Academy Warblers. Hans audition låt Mr Cellophane:




spoiling

När vi berättar om  avsnitten så kan vi avslöja hur det slutar, så om du inte har sett avsnittet och vill/ska det, så läs inte då det vi har skrivit. :)
Kram ♥

Om "Pregges" E04S01

I Pregges får Finn veta att Quinn är gravid och hon säger att han är pappan när det Puck. Kurt vill inte att hans pappa Burt ska veta att han är gay så han börjar i fotbollslaget som "Kicker" igenom att dansa en liten dans till "Single Ladies" och sen sparka på en boll jättelångt. Finn vill att resten av laget ska lära sig att dansa för han tror de kommer vinna då eftersom en gammal fotbollsspelare som var jätte bra, gick i balett. Rachel fick inte solot till distriks finalen så hon slutar glee och börjar i skolmusikalen, allt enligt Sue's planer.
I slutet får glee yttligare några medlemmar, Puck, Mike och Matt.
Låtar som är med i avsnittet (glee cast): "Taking Chances"

Om Mercedes Jones

Mercedes var en av de första som började i "New Directions", den första som anmälde sig faktiskt. Hon är egentligen inte bara en divan som alla tror att hon är utan hon har ett stort och öppet hjärta. I första och andra säsongen så handlar de inte så mycket om kärlek vad det gäller henne (om man inte räknar att hon trodde att hon var kär i Kurt) men i tredje säsongen så hamnar hon i ett triangeldrama. Hon blir en god vän till Kurt, Quinn och Rachel. I hennes första adition sjöng hon ...


Mercedes spelas av Amber Riley :)

Lea Michelle ♥ Cory Monteith

Lea och Cory dejtar och efter alla rykten har de ängtligen sagt de själva. Enligt en källa har de varit dejtat ett tag och den 25 februari tog Cory med Lea till hans hemstad, Vancouver, på en romantisk sightseeing.
Vill du läsa mer om det så tryck här! :)

Lea Michelle om Glees skådespelare!

Källa

Svar

Såg att vi fick en fråga så jag tänkte ta och svara på den.
Sv: De nyaste avsnitten går på TV11 på onsdagar kl. 20.00 och igen 23.00 fast efter det senaste avsnittet "on my way" har det tagit en paus fast jag tror de tänker visa 3:e säsongen igen. Annars brukat tv4 visa repris på första säsongen kring kl. 18.00 på vardagar. :)

Om "Acafellas" E03S01

I det tredje avsnittet så startar Will en Acapella grupp som heter ''Acafellas'' då han upptäckter att han och några kollegor sjunger bra ihop efter att Rachel har sagt till Will att han är dålig på att koreografera
Gruppen består av Will, Ken (fotbolls tränaren) och två andra lärare. Deras första uppträdande blir bra men efter en reccention i tidningen som de nämner alla utom en av lärarna så han slutar och sen slutar också den andra läraren så att Will och Ken blir ensamma. Så Will får Finn och Noah 'Puck' Puckerman gå med efter att Puck visar dig kunna sjunga och spela gitarr. Mercedes har känslor för Kurt men hon får veta att han är gay och är kär i Finn. Annat som händer i avsnittet är att efter att Will har övergett glee för ''Acafellas'' så försöker de andra att få Vocal Adrenalin's koreograf, Dakota Stanley, att hjälpa dom men han visar sig vara alldelas hjärtlös och dum så Rachel fick honom sparkad. Rachel och Finn kommer allt närmare varandra fast än Finn har en flickvän.
Låtar som är med i avsnittet: "Mercy", "This is how we do it", "Bust your widows", "I wanna sex you up" och -

Dodgeball war!


Se hur man gjorde Hit Me With Your Best Shot/ One Way Or Another! (musikvideon)

Lea Michele i regionalsklänningar




Söta Lea Michele!

Om Tina Cohen-Chang

Tina är en av dom 5 första som började i ''New Directions''. Hon är väldigt blyg och började stamma för att slippa behöva prata med folk. Hon har varit ihop med Artie och är ihop med Mike. Både Mike och Tina är asiatisksa och dom blev kära på asiatiska Camp. Tina och Mike har haft den längsta relationen i showen. Tinas första låt som hon sjunger i programmet är ''I Kissed A Girl''.




Information om bloggen

Denna blogg stryrs av Ida och Alice. Vi skriver om alla glee nyheter och information om alla avsnitt och karaktärer, så om du aldrig har sett glee så förklarar vi allt du behöver veta. Vi skriver också om kädisarna som spelar karaktärerna och nyheter om de. En snygg header kommer strax.
Kram Ida och Alice ♥
ps. vi tar nästan alltid bilder från google, we♥it eller andra bloggar. :)

Om Showmance E02S01

Andra avsnittet i Glee handlar om att få fler att gå med i ''New Directions'' så Finn ,Rachel, Kurt, Mercedes, artie och Tina ska uppträda i skolan och Will vill att dom ska ha en discolåt men det vill dom inte, så medans Will tror att dom ska uppträda med en discolåt uppträder dom med låten ''Push it'' och gör bort sig totalt. Sue har en plan att förstöra Glee så hon ber Quinn Fabray (Hejarklacksledaren och Finns flickvän) Santana och Brittany att gå med och Wills fru Terri får veta att hon aldrig har varit gravid efter att hon trott det!
Låtar som varit med i avsnittet: Gold Digger, Push It, Say a Little Prayer och Take A Bow.

Chris Colfer är aktuell i ny film!

Chris Colfer är aktuell i en ny film ''struck by lightning''! Hoppas att den kommer ut i Sverige.


Red solo cup!

Hehe, fin va? ;)

Rachel har tappat rösten.

Här är ett jätte roligt klipp när Rachel har tappat rösten och försöker sjunga "The Climb".

Veckans bästa glee låt:


Om Finn Hudson

Finn uppfostrades av sin mamma efter att hans pappa dog när han väldigt liten i krig. Han har väldigt stort hjärta och även fast han är quaterback i fotbolls laget faller han nästan aldrig för grupptrycket och försöker slingra sig ur all mobbning mot "töntarna". Han älskar att stå på scen och sjunga, hans ända problem är att han inte är så bra på att dansa och hamnar i mycket kärleks drama. Andra egenskaper är att han heller aldrig ger upp och följer det han tycker är viktigt utan att bry sig vad folk tycker.
Finn spelas av Cory Monteith!

Om Rachel Berry

Rachel är en av dom första medlemmarna i ''New Directions''. Hon blev uppfostrade och bortskämd av sina två pappor, så hon blev väldigt målmedveten, självsäker och ger aldrig upp vad det gäller hennes drömmar eller kärlek. Hon är den bästa sångaren i ''New Directions'' och vill alltid ha alla solon. Vissa betraktar henne som irriterande och väldigt pratglad, fast hon är även omtänksam och kärleksfull med ett skört hjärta. Hon siktar in sig på bli en stjärna på broadway och komma in på NYADA. Rachel spelas av Lea Michele!

Sam´s skåp

Varför har han 36 läppsyl i sitt skåp ett räcker väl, haha??

Dianna Argon


Om "Pilot" E01S01

I första avsnittet får du veta vilka alla är och hur "New Directions" kom till.

Will Shuester bestämmer sig att ta över den töntstämplade glee klubben. Rektor Figgins utrycker sig att han tycker att glee klubben är som titanic, som kommer att sjunka förr eller senare. Men Will är envis, och börjar med att få folk att anmäla sig. De första som skriver upp sig är Rachel, Artie, Kurt, Tina och Mercedes. Men de är alldeles för få och de behöver vara 12 för att delta i distrikts finalen. Så när han upptäcker att quaterbacken Finn har en bra sångröst, tvingar han Finn att vara med för att fler ska börja.

Låtar som är med i avsnittet: "On my own", "Sit down, You´re rocking the boat", "Can´t fight this feeling", "Rehab", "Leaving on a jet plain", "Don¨t stop belivin".


Hit me with your best shot/ One way or another - Glee (baklänges)


G-club

Här är en parody av glee med mupparna. :)


Om Glee

Hej, vi är två gleeks (=glee fans) och vi tänker blogga om allt som har med glee att göra!
Om ni inte vet vad glee är så får ni en kort sammanfattning:

Glee är en amerikansk tv-serie, som handlar om showkören New Directions.

Glee utspelar sig på McKinley High, en helt vanlig skola i Ohio och karaktärerna är helt vanliga ungdomar. Spanskläraren Will Schuester, som kallas för Mr. Schue av eleverna, bestämmer sig för att ta över Glee-kören efter att hans föregående kollega blivit sparkad.

Det är inte helt utan romantiska motiv som skolans kurator Emma Pillsbury stöttar Mr. Schue genom körens alla motgångar, bland andra skolans cheerleader-coach Sue Sylvester som omöjligen kan finna sig i att det uppstår ekonomiska nedskärningar för hennes mästerskapsvinnande lag Cheerios.

I en ofta återkommande scen sitter Mr. Schue och Sue Sylvester på rektor Figgins kontor och argumenterar till sin egen fördel. Andra konflikter eller intriger som uppstår i serien är bland annat tonårsgraviditet, biologiska mödrar, homosexualitet, övervikt, religion och andra minoritetsproblem som är kända för världen men otroligt intresseväckande när det gäller ungdomar.

 

kopierat från wikipedia



RSS 2.0